Υπόμνημα Υλικών

Υπόμνημα Υλικών

από Ελπιδα Παπασωτηριου -
Αριθμός απαντήσεων: 2

Θα μπορούσατε να μας δίξεται ένα παράδειγμα για το πως θα είναι τα υπομνήματα των διαγραμμίσεων, υλικών και hatches.        Επίσης, στα πινακάκια  στα σχέδια, θα πρέπει να γράψουμε το όνομα του μέλους που έκανε το σχέδιο μόνο ή όλοις τις ομάδας΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄

Σε απάντηση σε Ελπιδα Παπασωτηριου

Απάντ: Υπόμνημα Υλικών

από Φλωρα-Μαρια Μπουγιατιωτη -
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!
Για το Υπόμνημα υλικών και διαγραμμίσεων, δείτε ενδεικτικά στο Βοηθητικό Υλικό από τη Β'βάθμια εκπαίδευση το βιβλίο: Μπουλαμάκη-Θωμοπούλου, Α. & Γούναλη, Χ. Αρχιτεκτονικό Σχέδιο Β' ΕΠΑ.Λ. Αθήνα: Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων "Διόφαντός". http://ebooks.edu.gr/ebooks/v/pdf/8547/5266/24-0127-02_Architektoniko-Schedio_B-EPAL_Vivlio-Mathiti/  στη σελ. 108 του αρχείου .pdf.
Στα Πινακάκια μπαίνει ο αριθμός και τα μέλη της Ομάδας, όχι ποιο μέλος έκανε κάθε σχέδιο. Χρησιμοποιήστε τα αναρτημένα αρχεία, μην γράφετε στο χέρι, συμπληρώστε 1, αντιγράψτε το και αλλάζετε κάθε φορά τον τίτλο και τον αριθμό σχεδίου. Εκτυπώστε και κολλήστε στις πινακίδες σας.
Σε απάντηση σε Φλωρα-Μαρια Μπουγιατιωτη

Re: Απάντ: Υπόμνημα Υλικών

από Νικολαος Κριεμαδης -

Διότι έχω ήδη τελειώσει τα σχέδια και στο πινακάκι είχα κάνει λάθος και είχα βάλει μόνο το όνομα μου μπορώ να συμπληρώσω τα ονόματα της ομάδας μου με μολύβι;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.