Το μάθημα περιλαμβάνει την εκπόνηση 4 ατομικών ασκήσεων (1α,β,γ & 2) και 1 ομαδικού θέματος (ομάδες 5-6 ατόμων) και Γραπτή Εξέταση (διαγώνισμα).

Τα ατομικά σχέδια θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του μαθήματος και θα παραδίδονται σε ημερομηνίες που θα ανακοινώνονται από τους διδάσκοντες στα αντίστοιχα πεδία στην ιστοσελίδα του μαθήματος (Helios).

Η Ομαδική Άσκηση θα αναρτηθεί επίσης στο Helios κατά την Εαρινή Εξεταστική Περιόδου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Ο τελικός βαθμός προκύπτει από την αξιολόγηση των ασκήσεων (ατομικών και ομαδικής εργασίας) και του διαγωνίσματος. Η συλλογική προσπάθεια εκπόνησης της μελέτης από την κάθε ομάδα, θεωρούνται από το διδακτικό προσωπικό πολύ σημαντικός παράγων της εκπαιδευτικής διαδικασίας και για το λόγο αυτό το ομαδικό θέμα μαζί με τα ατομικά σχέδια που εκπονεί υποχρεωτικά ο/η κάθε φοιτητής/φοιτήτρια στην αρχή αξιολογείται ως το 55% της όλης προσπάθειας (10% ατομικά σχέδια + 45% ομαδικά σχέδια). Το υπόλοιπο 45% προκύπτει από την ατομική προσπάθεια κάθε φοιτητή/φοιτήτριας κατά την ημέρα της γραπτής εξέτασης. Για την επιτυχία κάθε φοιτητή/φοιτήτριας στο μάθημα πρέπει ο μέσος όρος θέματος και διαγωνίσματος να είναι μεγαλύτερος ή ίσος του πέντε. Επίσης, πρέπει και ο μέσος όρος  των  ατομικών σχεδίων και το συλλογικό θέμα να έχουν  αξιολογηθεί τουλάχιστον με τη βάση (πέντε μονάδες) και η ατομική γραπτή προσπάθεια στο κοινό διαγώνισμα να μην έχει αξιολογηθεί κάτω του 4. Σε αντίθετη περίπτωση ο/η φοιτητής/φοιτήτρια θα επαναλαμβάνει όλο το διαγώνισμα (εξετάζεται δηλαδή και στο θέμα  σχεδίου και στα θέματα οικοδομικής ) στην επόμενη εξεταστική περίοδο του αυτού ακαδημαϊκού έτους. Βελτιώσεις θεμάτων που έχουν αξιολογηθεί πάνω από τη βάση σε επόμενη εξεταστική δεν προβλέπεται (κατ' εξαίρεση τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους).

Βαθμοί θεμάτων (ατομικών και ομαδικών) και γραπτής εξέτασης ισχύουν μόνο για το τρέχον και το αμέσως επόμενο ακαδημαϊκό έτος (περίοδοι Φεβρουαρίου & Σεπτεμβρίου). Βαθμοί θεμάτων και γραπτής εξέτασης δεν θα «φυλάσσονται» για μεταφορά τους σε μεθεπόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες του ακαδ. έτους 2022-2023 που έχουν διατηρήσει τον βαθμό της Ομαδικής Εργασίας ΔΕΝ υποχρεούνται στην παράδοση των Ατομικών Εργασιών. Εφόσον δεν υπάρχει βαθμός Ομαδικής Εργασίας, τότε πρέπει να παραδοθούν.

Η αξιολόγηση για φοιτητές/φοιτήτριες μεγαλύτερων εξαμήνων θα γίνεται με την προσκόμιση νέου θέματος και νέας εξέτασης.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024, 7:00 PM