Αναζήτηση ομαδας by Αριστειδης-Στυλιανος Κουτσουλας - Wednesday, 3 December 2025, 3:46 PM Number of replies: 2 Ούτε εγώ έχω ομάδα . Έχει κάποια μια θέση κενή ; Permalink Reply In reply to Αριστειδης-Στυλιανος Κουτσουλας Αναζήτηση ομαδας by Αλεξανδρος Αστροπεκακης - Wednesday, 3 December 2025, 4:00 PM Έλα στην ομάδα 9. Permalink Show parent Reply In reply to Αλεξανδρος Αστροπεκακης Αναζήτηση ομαδας by Αλεξανδρος Αστροπεκακης - Wednesday, 3 December 2025, 6:19 PM Αριστείδη θα μου στείλεις ένα mail στο cv23803@mail.ntua.gr για να μπορέσουμε να επικοινων΄΄ησουμε μαζί σου? Permalink Show parent Reply
In reply to Αριστειδης-Στυλιανος Κουτσουλας Αναζήτηση ομαδας by Αλεξανδρος Αστροπεκακης - Wednesday, 3 December 2025, 4:00 PM Έλα στην ομάδα 9. Permalink Show parent Reply In reply to Αλεξανδρος Αστροπεκακης Αναζήτηση ομαδας by Αλεξανδρος Αστροπεκακης - Wednesday, 3 December 2025, 6:19 PM Αριστείδη θα μου στείλεις ένα mail στο cv23803@mail.ntua.gr για να μπορέσουμε να επικοινων΄΄ησουμε μαζί σου? Permalink Show parent Reply
In reply to Αλεξανδρος Αστροπεκακης Αναζήτηση ομαδας by Αλεξανδρος Αστροπεκακης - Wednesday, 3 December 2025, 6:19 PM Αριστείδη θα μου στείλεις ένα mail στο cv23803@mail.ntua.gr για να μπορέσουμε να επικοινων΄΄ησουμε μαζί σου? Permalink Show parent Reply