Συμπλήρωση μελών για ομαδική άσκηση by Χρηστος Παναγουτσος - Wednesday, 26 November 2025, 6:31 PM Number of replies: 4 Καλησπέρα, Είμαστε 3 άτομα στην ομάδα 61 και ψάχνουμε μέλη για να ολοκληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των 5.Αν ενδιαφέρεται κάποιος, να με ενημερώσει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Με εκτίμηση, Χρήστος Permalink Reply In reply to Χρηστος Παναγουτσος Συμπλήρωση μελών για ομαδική άσκηση by Ιωαννης Ζαρλακουτης - Tuesday, 2 December 2025, 2:48 PM Kαλησπερα υπαρχουν ακομα θεσεις για την ομαδα? Permalink Show parent Reply In reply to Ιωαννης Ζαρλακουτης Συμπλήρωση μελών για ομαδική άσκηση by Χρηστος Παναγουτσος - Tuesday, 2 December 2025, 3:44 PM Καλησπέρα, ναι υπάρχουν ακόμα θέσεις. Σου στέλνω προσωπικό μήνυμα για να συννενοηθούμε. Permalink Show parent Reply In reply to Χρηστος Παναγουτσος Συμπλήρωση μελών για ομαδική άσκηση by Δημητριος Ζερβος - Tuesday, 2 December 2025, 4:05 PM Δεν έχω ούτε εγώ ομάδα. Έχετε άλλη μια θέση ; Permalink Show parent Reply In reply to Δημητριος Ζερβος Συμπλήρωση μελών για ομαδική άσκηση by Χρηστος Παναγουτσος - Tuesday, 2 December 2025, 4:27 PM Καλησπέρα, δές προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ. Permalink Show parent Reply
In reply to Χρηστος Παναγουτσος Συμπλήρωση μελών για ομαδική άσκηση by Ιωαννης Ζαρλακουτης - Tuesday, 2 December 2025, 2:48 PM Kαλησπερα υπαρχουν ακομα θεσεις για την ομαδα? Permalink Show parent Reply In reply to Ιωαννης Ζαρλακουτης Συμπλήρωση μελών για ομαδική άσκηση by Χρηστος Παναγουτσος - Tuesday, 2 December 2025, 3:44 PM Καλησπέρα, ναι υπάρχουν ακόμα θέσεις. Σου στέλνω προσωπικό μήνυμα για να συννενοηθούμε. Permalink Show parent Reply In reply to Χρηστος Παναγουτσος Συμπλήρωση μελών για ομαδική άσκηση by Δημητριος Ζερβος - Tuesday, 2 December 2025, 4:05 PM Δεν έχω ούτε εγώ ομάδα. Έχετε άλλη μια θέση ; Permalink Show parent Reply In reply to Δημητριος Ζερβος Συμπλήρωση μελών για ομαδική άσκηση by Χρηστος Παναγουτσος - Tuesday, 2 December 2025, 4:27 PM Καλησπέρα, δές προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ. Permalink Show parent Reply
In reply to Ιωαννης Ζαρλακουτης Συμπλήρωση μελών για ομαδική άσκηση by Χρηστος Παναγουτσος - Tuesday, 2 December 2025, 3:44 PM Καλησπέρα, ναι υπάρχουν ακόμα θέσεις. Σου στέλνω προσωπικό μήνυμα για να συννενοηθούμε. Permalink Show parent Reply In reply to Χρηστος Παναγουτσος Συμπλήρωση μελών για ομαδική άσκηση by Δημητριος Ζερβος - Tuesday, 2 December 2025, 4:05 PM Δεν έχω ούτε εγώ ομάδα. Έχετε άλλη μια θέση ; Permalink Show parent Reply In reply to Δημητριος Ζερβος Συμπλήρωση μελών για ομαδική άσκηση by Χρηστος Παναγουτσος - Tuesday, 2 December 2025, 4:27 PM Καλησπέρα, δές προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ. Permalink Show parent Reply
In reply to Χρηστος Παναγουτσος Συμπλήρωση μελών για ομαδική άσκηση by Δημητριος Ζερβος - Tuesday, 2 December 2025, 4:05 PM Δεν έχω ούτε εγώ ομάδα. Έχετε άλλη μια θέση ; Permalink Show parent Reply In reply to Δημητριος Ζερβος Συμπλήρωση μελών για ομαδική άσκηση by Χρηστος Παναγουτσος - Tuesday, 2 December 2025, 4:27 PM Καλησπέρα, δές προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ. Permalink Show parent Reply
In reply to Δημητριος Ζερβος Συμπλήρωση μελών για ομαδική άσκηση by Χρηστος Παναγουτσος - Tuesday, 2 December 2025, 4:27 PM Καλησπέρα, δές προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ. Permalink Show parent Reply