Workshop - Short Course

Workshop - Short Course

από Παρασκευή Γιούτα-Μήτρα -
Αριθμός απαντήσεων: 2

Στα πλαίσια συνεργασίας της διδάσκουσας Π. Γιούτα-Μήτρα με το Πανεπιστήμιο IMT-Atlantique, École Mines-Télécom, θα διεξαχθεί ειδικό εργαστηριακό μάθημα για την αναγνώριση ρωγμών σε μόνιμη επένδυση σηράγγων και υπογείων έργων για τους σπουδαστές του ΔΠΜΣ.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές να δηλώσουν συμμετοχή. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εκπονήσουν διπλωματική εργασία με συνεπίβλεψη από το IMT Atlantique

Σύνδεσμος δήλωσης συμμετοχής

https://forms.gle/mrJkrjdzPNg823aa7

Page 1

page 2

Σε απάντηση σε Παρασκευή Γιούτα-Μήτρα

Απάντ: Workshop - Short Course

από Παρασκευή Γιούτα-Μήτρα -
Αγαπητοί συμμετέχοντες στο Workshop / Short Course "Tunnel Lining Fracture Detection"

σας ενημερώνω ότι η επίσκεψη / επιθεώρηση της τελικής επένδυσης σε τμήμα του ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της πρώτης ημέρας του Short Course, Τετάρτη 8 Μαίου ξημερώματα προς Πέμπτη 9 Μαϊου.

Για την είσοδο της ομάδας μας στη σήραγγα θα πρέπει να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από τις διαδικασίες της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.. Ως εκ τούτου όλα τα άτομα θα πρέπει να φέρουν:

1) Άρβυλα ασφαλείας με βαθμό προστασίας S3

2) Ανακλαστικό Γιλέκο (HI-VI) και

3) Κράνος

Επιπρόσθετα, η ΣΤΑ.ΣΥ. τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας θα διαθέσει Υπεύθυνο Δέσμευσης Περιοχής και Παρατηρητή (ανάλογα με το πλήθος των επισκεπτών) οι οποίοι θα ενημερώσουν την ομάδα για τους κανόνες ασφαλείας και θα τη συνοδεύσουν εντός της σήραγγας καθόλη τη διάρκεια των εργασιών.

Το ΔΠΜΣ θα σας παρέχει κράνη και γιλέκα, τα οποία θα παραλάβετε την ίδια ημέρα κατά τη διάρκεια του εργαστηριακού μαθήματος. Θα χρειαστεί όμως εσείς να φοράτε τα δικά σας μποτάκια.

Το ημερήσιο εργαστήριο θα γίνει στο PCLAB της Σχολής ΜΜΜ, κατά πάσα πιθανότητα απογευματινές ώρες. Οι ακριβείς ώρες θα ακολουθήσουν.
Σε απάντηση σε Παρασκευή Γιούτα-Μήτρα

Απάντ: Workshop - Short Course

από Παρασκευή Γιούτα-Μήτρα -
Πρόγραμμα

Τετάρτη 8 Μαϊου - 16.00-20.00 PCLAB Σχολής ΜΜΜ (με το laptop σας)
Πέμπτη 9 Μαϊου - 00.30-3.00 ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ (με τα ΜΑΠ σας, ειδάλλως δεν θα επιτραπεί η είσοδος)
Πέμπτη 9 Μαϊου - 16.00-20.00 PCLAB Σχολής ΜΜΜ (με το laptop σας)
Παρασκευή 10 Μαϊου - 16.00-20.00 PCLAB Σχολής ΜΜΜ (με το laptop σας)