Ανακοινώσεις

Προθέρμανση - Καλωσόρισμα

Προθέρμανση - Καλωσόρισμα

από Μαρίνα Πανταζίδου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

«Πριν» την Εδαφομηχανική Ι

Αυτό το ήσυχο σαββατοκύριακο, είναι ευκαιρία να σκεφτείτε τι σχετικό με εδάφη και εδαφομηχανική έχετε συγκρατήσει από την Γεωλογία, το Εργαστήριο του 1ου έτους και, όσοι το έχετε κάνει, το Εργαστήριο του 2ου έτους (που έχει άμεση σχέση με την Εδαφομηχανική ΙΙ). Προσοχή, δεν προτείνω να ξεσκονίσετε βιβλία και σημειώσεις. Το αντίθετο! Προτείνω να ανακαλέσετε στη μνήμη σας, με λίγη ή κάπως πιο πολλή προσπάθεια (το σημειώνετε κι αυτό), τι έχετε συγκρατήσει, «τι σας έμεινε», που λέμε.

Αν θέλετε, καταγράφετε με συντομία «τι σας έμεινε» στο Φόρουμ του Μαθήματος. (Σημ: θα ξέρετε ότι στις Ανακοινώσεις της Ενότητας «Νέα και Ανακοινώσεις», πάνω-πάνω, γράφουν οι διδάσκοντες, στο Φόρουμ Μαθήματος της Ενότητας «Άλλα Χρήσιμα», κάτω-κάτω, γράφουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο μάθημα). Αν σας έμειναν πολλά, γράψτε το πιο σημαντικό ή ενδιαφέρον κατά τη γνώμη σας. To προσόν της γραπτής επικοινωνίας είναι ότι έχουμε χρόνο να μοντάρουμε στο μυαλό μας τι θέλουμε να πούμε.

Ραντεβού την Τρίτη, 22/2, 10:45-12:30. Θα σας βρω στην Αίθουσα 1, βλέπω ότι πριν έχετε Πιθανότητες-Στατιστική στην ίδια αίθουσα. Για όσους δεν έχουν μάθημα πριν, παρακαλώ θεωρήστε ως ώρα προσέλευσης το «ακαδημαϊκό τέταρτο» 10:30-10:45.