Γενικές Ανακοινώσεις

Οδηγίες για τη γραπτή εξέταση 31/1/2022

Οδηγίες για τη γραπτή εξέταση 31/1/2022

από Δημήτριος Τσουμάκος -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αγαπητοί φοιτητές,

ελπίζουμε να είστε όλοι καλά στην υγεία σας και ασφαλείς. Εν αναμονή της γραπτής εξέτασης του μαθήματός μας τη Δευτέρα 31/1/2022, 8.30πμ δια ζώσης, θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ορισμένα σημαντικά στοιχεία και οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου η διαδικασία να γίνει με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα για όλους μας.

1) H εξέταση θα γίνει στα Αμφ. 1 - 5 και στις αίθουσες 01 - 07. Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 90 λεπτά. Οι εξεταζόμενοι πρέπει να κάθονται ακριβώς όπως και στα δια ζώσης μαθήματα, δηλαδή εκεί που υπάρχουν λευκές ταινίες αυστηρά (θέση παρά θέση και σειρά παρά σειρά).

2) Κατά την είσοδό και έξοδό σας, μην συνωστίζεστε στο διάδρομο του κτηρίου. Παρακαλούμε να πάρετε αμέσως τη θέση σας σε μια από τις διαθέσιμες αίθουσες και αντίστοιχα αποχωρήστε άμεσα από το εσωτερικό του κτηρίου, με την ολοκλήρωση της εξέτασης.

3) Να φοράτε συνεχώς εγκεκριμένη μάσκα προσώπου (ΚΝ95 - FFP2) και να τηρείτε αποστάσεις. Σχετικά με τα υγειονομικά μέτρα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής και βαθμολόγησης, ισχύουν απόλυτα όσα αναφέρθηκαν εδώ: https://www.ece.ntua.gr/gr/announcement/1081

4) Για μεγαλύτερη προστασία δική σας και των υπολοίπων, υπάρχει ισχυρή σύσταση εκ μέρους μας ώστε όλοι οι συμμετέχοντες (φοιτητές, διδάσκοντες, επιτηρητές) να κάνουμε self-test την Κυριακή πριν την εξέταση. Νοσούντες θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν το μάθημα χωρίς να χαθεί καμιά εξέταση για εκείνους.

5) Κάθε εξεταζόμενος πρέπει να έχει μαζί του αποδεικτικό ταυτότητας (φοιτητική, αστυνομική ή διαβατήριο) καθώς και το απαραίτητο υγειονομικό δικαιολογητικό (edupass, πιστοποιητικό). Οι επιτηρητές θα κάνουν τους αντίστοιχους ελέγχους. Παρακαλούμε όπως ακολουθείτε τις οδηγίες τους κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

6) Η εξέταση είναι με κλειστές σημειώσεις/βιβλία. Απαγορεύεται η χρήση κινητών/ίντερνετ και κάθε είδους συνεργασία. Χρησιμοποιήστε στυλό για τη λύση των θεμάτων σας.

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!