Ανακοινώσεις

Εργαστήρια Τετάρτης 10.11.2021

Εργαστήρια Τετάρτης 10.11.2021

από Αντώνιος Συμβώνης -
Αριθμός απαντήσεων: 0


Λόγω της Γενικής Συνέλευσης του ΦΣ της Τετάρτη 10/11/2021, για τα εργαστήρια ισχύουν τα παρακάτω:

  • Το εργαστήρια της  Ομάδας-3 και της ομάδας-6 (2-4μμ, Μ.Δημαρόγκωνα, Ν. Κωτσάνη) θα διεξαχθούν με 3 ώρες καθυστέρηση, δηλαδή, από 5-7μμ.
  • Τα εργαστήρια των Ομάδων-7-8 (4-6μμ., Δ. Ζαφειρακόπουλος, Θ. Μήτσικας) θα διεξαχθούν κανονικά. Όσοι φοιτητές νομίζουν ότι δεν θα προλάβουν να βρίσκονται μπροστά από υπολογιστή για την διεξαγωγή του εργαστηρίου μπορούν να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε από τα άλλα εργαστήρια της  τρέχουσας εβδομάδας (Τρίτη 4-6 ή Τετάρτη 5-7). Πρέπει να αναφέρουν στον υπεύθυνο του εργαστηρίου το οποίο θα παρακολουθήσουν την Ομάδα  στην οποίο ανήκουν ώστε να καταχωρηθεί σωστά η παρουσία τους.
  • Τα εργαστήρια των Ομάδων-4-5 (2-4μμ., Δ. Ζαφειρακόπουλος, Θ. Μήτσικας) ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ. Οι  φοιτητές που ανήκουν σε αυτές τις Ομάδες ΠΡΕΠΕΙ να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε από τα άλλα εργαστήρια της  τρέχουσας εβδομάδας(Τρίτη 4-6 ή Τετάρτη 4-6 ή Τετάρτη 5-7). Πρέπει να αναφέρουν στον υπεύθυνο του εργαστηρίου το οποίο θα παρακολουθήσουν την Ομάδα  στην οποία ανήκουν ώστε να καταχωρηθεί σωστά η παρουσία τους.

Ευχαριστώ για την κατανόηση. Ελπίζω η αναστάτωση να είναι όσο το δυνατό μικρότερη για όλους.

Α. Συμβώνης