Από όσο θυμάμαι σας χρωστάω μια επίσκεψη στην κατολίσθηση της Μαλακάσας.
Την Τρίτη 23/5/2023 έχουμε προγραμματίσει μια μονοήμερη εκδρομή με τους προπτυχιακούς φοιτητές της Σχολής ΜΜΜ. Η πρώτη στάση είναι στην κατολίσθηση.
Αν επιθυμείτε μπορείτε να συμμετάσχετε στην εκδρομή αναχωρώντας μαζί μας με το λεωφορείο. Εναλλακτικά μπορείτε να έρθετε με δικά σας μέσα προκειμένου να αποδεσμευτείτε στη συνέχεια και να επιστρέψετε στην Αθήνα.
Στην πρώτη περίπτωση το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 8:00 μπροστά από τις Αίθουσες διδασκαλίας ΣΕΜΦΕ (Εκκλησία – παλαιό περίπτερο).
Στη δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να είστε στις 9:00 στη θέση που υποδεικνύει ο σύνδεσμος.
https://goo.gl/maps/B4XkysFH7V1CZyePA
Επειδή έχετε συμμετάσχει στην πολυήμερη εκδρομή του μεταπτυχιακού κάποιες από τις επόμενες στάσεις θα σας είναι γνωστές. Οι νέες για εσάς στάσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν είναι, πέραν της κατολίσθησης της Μαλακάσας, το ρήγμα της Αρκίτσας και οι Θερμές πηγές των Θερμοπυλών.
Θέλω να με ενημερώσετε άμεσα για τις προθέσεις σας. Κυρίως αυτοί που θα κάνουν χρήση του λεωφορείου θα πρέπει να με ενημερώσουν έως την Τρίτη 16/5 (βράδυ) προκειμένου να κρατήσω θέσεις.
Όσοι έρθετε με το λεωφορείο θα πρέπει να έχετε μαζί σας γαλότσες. Τις γαλότσες θα πρέπει να τις έχετε σε μία μεγάλη σακούλα και να τις αλλάζετε με τα παπούτσια σας, στις θέσεις που θα σας υποδειχτεί. Οι γαλότσες θα είναι πάντα στον αποθηκευτικό χώρο των αποσκευών, ποτέ μέσα στο λεωφορείο.
Πρέπει όλοι να φοράτε μακριά παντελόνια (όχι φούστες ή βερμούδες). Κράνη και φωσφορίζοντα γιλέκα θα παρέχονται. Επίσης παρακαλείστε να έχετε μαζί σας από ένα φακό καθώς από τα υπόγεια της κατολίσθησης της Μαλακάσας έχουν κλαπεί όλες οι εγκαταστάσεις ηλεκτροφωτισμού.
Θα χαρώ να σας έχω μαζί μου στην εκδρομή.
Κ. Λουπασάκης