Ανακοινώσεις

2η επίλυση άσκησης στην τάξη, Τρίτη 5/4

2η επίλυση άσκησης στην τάξη, Τρίτη 5/4

από Μαρίνα Πανταζίδου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Όπως συζητήσαμε προχθές στο μάθημα, την Τρίτη 5 Απριλίου θα έχουμε την 2η επίλυση άσκησης στην τάξη.

Ύλη: Παραδόσεις από την 3η Ενότητα του Μαθήματος, δηλ. Ολική – Ενεργός Τάση, Τάσεις (Γεωστατικές – Επιφορτικές) και Παραμορφώσεις & 3η, 4η-5η σειρά ασκήσεων.

Θα χρειαστείτε οπωσδήποτε: κομπιουτεράκι (κινητό δεν επιτρέπεται) και χάρακα. Όπως ξέρετε, θα βοηθήσει να έχετε μαζί σας χαρτί μιλιμετρέ και διαβήτη.

Μόνο βοήθημα: τυπολόγιο για επιφορτικές τάσεις αναρτημένο στο helios (διαλέξεις – Ενότητα 3 και ασκήσεις – 4η-5η σειρά) τυπωμένο σε σελίδα Α4, με προσθήκες τύπων από την Ενότητα 3 στην πίσω πλευρά της σελίδας (μόνο τύπους μπορεί να έχει η πίσω σελίδα, όχι λυμένες ασκήσεις ή τμήματά τους). Κλειστές σημειώσεις και βιβλία.

Η επίλυση άσκησης στην τάξη είναι σαν διαγώνισμα, δηλ. κάθεστε όπου σας υποδεικνύουν οι επιτηρητές, το κινητό σας είναι μέσα στην τσάντα σας (όχι πάνω στο θρανίο), έχετε ταυτότητα/πάσο στο θρανίο σε σημείο που το βλέπει εύκολα ο επιτηρητής, κ.λπ. Παρακαλώ σημειώστε και τις παρακάτω επιπλέον οδηγίες – η τήρησή τους είναι εγγύηση ότι θα βαθμολογηθεί το γραπτό σας.

Συμμετέχοντες: εγγεγραμμένοι φοιτητές στο helios (έως και Κυριακή 3 Απριλίου) Εδαφομηχανική Ι (Μ-Ω) – προσοχή μόνο με επώνυμα που αρχίζουν από Μ-Ω (με εξαίρεση μία αμοιβαία ανταλλαγή).

Αίθουσα 1: (Μ-Π), Αίθουσα 7: (Ρ-Ω)

Ώρα έναρξης: 10:45, Διάρκεια 25’ (αυστηρά = στις 11:10 «κάτω τα μολύβια», περιμένετε στο θρανίο σας να πάρουν οι επιτηρητές την κόλλα σας). Στη συνέχεια το μάθημα θα ξεκινήσει στις 11:20 στην αίθουσα 1.