Γενικές Ανακοινώσεις

Δήλωση συμμετοχής στη γραπτή εξέταση της 31/1/2022

Δήλωση συμμετοχής στη γραπτή εξέταση της 31/1/2022

από Δημήτριος Τσουμάκος -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Ενημερώνουμε τους φοιτητές ότι η εξέταση της Δευτέρας 31/1/2022 θα διεξαχθεί δια ζώσης σύμφωνα με το πρόγραμμα της Σχολής και με τους υγειονομικούς κανόνες (https://www.ece.ntua.gr/gr/announcement/1081) . Παρακαλείσθε όπως δηλώσετε τη συμμετοχή σας στη γραπτή εξέταση με έναν μόνο από τους παρακάτω τρόπους:

  • Οι φοιτητές που έχουν ιδρυματικό λογαριασμό, παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη σελίδα του μαθήματος στο Ήλιος (https://helios.ntua.gr/2021-22/mod/choice/view.php?id=16571)

  • Όσοι δεν έχουν (ακόμα) λογαριασμό, δηλώστε συμμετοχή δίνοντας το ονοματεπώνυμό σας με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες (ακριβώς όπως στην ταυτότητά σας) εδώ: https://doodle.com/poll/s3eh3ms3kk63xmec?utm_source=poll&utm_medium=link

Η συμμετοχή στην εξέταση είναι υποχρεωτική προκειμένου να λάβετε βαθμό. Παρακαλούμε να ΜΗΝ δηλώσετε τη συμμετοχή σας με τους παραπάνω τρόπους μόνον αν είστε σίγουροι ότι δεν θα έρθετε (π.χ., είστε εκτός Ελλάδος, δεν θέλετε να προσέλθετε, κλπ). Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, αν θέλετε να εξεταστείτε (και ανεξάρτητα αν τελικά δεν μπορέσετε, π.χ., λόγω ασθένειας) να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι την Πέμπτη (27/1/2022) το βράδυ (10.30μμ).