Γενικές Ανακοινώσεις

Διάλεξη Παρασκευής 7/1 - Καθυστερημένες Υποβολές στον Grader

Διάλεξη Παρασκευής 7/1 - Καθυστερημένες Υποβολές στον Grader

από Δημήτριος Φωτάκης -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Κατ' αρχήν να ευχηθούμε σε όλους χρόνια πολλά και μια χαρούμενη και δημιουργική νέα χρονιά, με υγεία, πρόοδο και αισιοδοξία! Ας ελπίσουμε σύντομα να αφήσουμε πίσω μας τις συνθήκες της πανδημίας και να χαρούμε πάλι τη ζωή μας, τις σπουδές μας, τη διασκέδαση και την εργασία μας, χωρίς μάσκες, αποστάσεις, και περιορισμούς. 

Σε σχέση με την εξέλιξη του μαθήματος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής: 

  • Η διάλεξη της Παρασκευής 7 Ιανουαρίου θα γίνει στις 12:45 - 15:30, αποκλειστικά μέσω Webex, στο link https://centralntua.webex.com/centralntua/j.php?MTID=m498c17e5f8935c31175fa119695a7e49 που χρημοποιούμε για το online τμήμα κάθε Παρασκευή. Αυτή τη φορά δεν θα προχωρήσουμε στην ύλη. Θα απαντήσουμε όσες απορίες υπάρχουν και θα λύσουμε ασκήσεις από την 7ης σειράς, ως προετοιμασία για την 3η εργαστηριακή εξέταση
  • Έχουν "ανοίξει" πάλι στον grader οι πρώτες 4 σειρές ασκήσεων για καθυστερημένες υποβολές. Μπορείτε να υποβάλετε τα προγράμματά σας για τις πρώτες 4 σειρές μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 16 Ιανουαρίου. Έχουμε ακόμη δώσει παράταση στην 6η σειρά ασκήσεων μέχρι τη Δευτέρα 17 Ιανουρίου, ώρα 23:00
  • Η 3η εργαστηριακή εξέταση θα γίνει την εβδομάδα 17 - 21 Ιανουαρίου. Λεπτομέρειες θα συζητηθούν στη διάλεξη της Παρασκευής 7/1. 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας περιμένουμε στην πρώτη μας διάλεξη για τη νέα χρονιά, την ερχόμενη Παρασκευή!