Ανακοινώσεις

Διάλεξη 26/10/2021

Διάλεξη 26/10/2021

από Γεώργιος Στάμου -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Η ερχόμενη διάλεξη του μαθήματος “Νευρωνικά Δίκτυα και Ευφυή Υπολογιστικά Συστήματα” (θέμα: Πολυστρωματικά Perceptron, διδάσκων: Γιώργος Στάμου) θα γίνει την Τρίτη 26/10/2021, ώρα 9:45-11:15, στον αίθριο χώρο δίπλα από την Βιβλιοθήκη της Σχολής ΗΜΜΥ.

Η διάλεξη θα ξεκινήσει 1 ώρα νωρίτερα (στις 9:45 αντί για 10:45), διότι θα ακολουθήσει στις 11:15-12:15 ομιλία (στο πλαίσιο του μαθήματος) από τον καθηγητή της Ecole Polytechnique  Μιχάλη Βαζιργιάννη, με θέμα “Graph neural networks”.

Ο συγκεκριμένος χώρος έχει χωρητικότητα διπλάσια από το Αμφιθέατρο 3, συνεπώς θα μπορέσουν να προσέλθουν και φοιτητές που δεν έχουν δηλώσει παρακολούθηση της διάλεξης στη σχετική υπηρεσία. Επιπλέον, θα γίνει ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση του μαθήματος από το MS Teams, για όσους δεν μπορέσουν να προσέλθουν στον χώρο για οποιονδήποτε λόγο και ταυτόχρονη μετάδοση στο Αμφιθέατρο 3 (με παρουσία διδάσκοντα, σύνδεση σε οθόνη και ηχεία και δυνατότητα συμμετοχής), για όσους προσέλθουν και δεν μπορέσουν να καθίσουν στο χώρο, λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας.

Παρακαλούμε για τήρηση των μέτρων προστασίας από την πανδημία και ιδιαίτερα να φοράτε μάσκα και να έχετε μαζί σας πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή αρνητικό rapid test (48 ωρών) ή PCR (72 ωρών) σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.